"Inmiddels heel wat fotoshoots met Foto Wijnands gedaan. Loveshoot, zwangerschapsshoot, Day in the Life, boudoirshoot én nu ook eindelijk onze bruiloft. Meermaals moeten verplaatsen en ook daarin was Richard altijd vriendelijk, flexibel en dacht hij mee. Bij alle shoots stelde Richard ons op ons gemak. Hij houdt rekening met onze wensen maar vraagt ons ook af en toe buiten de comfortzone te gaan. Er zijn plaatjes gemaakt die zo in een tijdschrift kunnen. Echte momenten. Ik kreeg kippenvel toen we de foto's bekeken. De serie van fotoshoots met Foto Wijnands is wat ons betreft nog niet klaar."
- Jasper & Edit
"Wat een top team dat het is! 1 voor 1 super enthousiastelingen. Ze begeleide ons doorheen de dag, en stelde ons op alle vlakken gerust. Ze laten je zo op je gemak voelen dat het allemaal vanzelf lijkt te gaan."
- Alessandro & Laura
"Wij hebben een fantastische dag beleefd en deze hebben Richard en Demi geweldig vast weten te leggen. Naast de prachtige foto's die we hebben ontvangen heeft Richard dit ook nog verwerkt in 2 mooie boeken."
- Dave & Esmeralda

Altijd met
2 fotografen

2 gezellige trouwfotografen voor een spontane en journalistieke trouwreportage.

400+
bruiloften

In de afgelopen 11 jaar hebben wij meer dan 400 trouwreportages gemaakt in binnen en buitenland.

gratis
loveshoot

En vele extra’s zoals gratis de leukste foto van jullie fotoshoot ingelijst.

mooie & luxe
albums

Een trouwreportage is inclusief een mooi album. Ook zijn er andere album keuzes mogelijk.

drone
fotografie

Unieke en verrassende foto’s vanuit de lucht.

Welkom bij Trouwfotograaf Rotterdam

Wij houden van emoties, de liefde die jullie uitstralen, de mooie momenten en vooral die speciale twinkeling in jullie ogen op een van jullie mooiste dagen uit jullie leven…. Prachtig! Wij kunnen zo heerlijk genieten van een bruiloft. Gewoon geweldig dat wij hierbij aanwezig mogen zijn.

Mogen wij jullie trouwreportage ook verzorgen? Wij werken als trouwfotograaf Rotterdam door heel Nederland en België en ver daarbuiten.

“In eerste instantie sprak ons vooral aan dat er twee fotografen zouden komen. Dat leek ons erg leuk want twee zien toch meer dan één. Dat is ook gebleken! De foto’s zijn prachtig gelukt.

– Marien & Mirjam

Tarieven

Trouwfotograaf Rotterdam heeft verschillende pakketten waarmee jullie prachtige dag vastgelegd wordt. Bekijk op deze pagina alle mogelijkheden.

Informeer naar jullie trouwdag

Neem vrijblijvend contact met ons op, samen bespreken wij de mogelijkheden over jullie trouwdag.

Liever telefonisch de mogelijkheden bespreken?

+31 6 1296 5803

info@fotowijnands.nl