Bruidsfotograaf Barendrecht

Bruidsfotograaf Barendrecht

2 trouwfotografen voor een spontane en journalistieke trouwreportage in Barendrecht


Jullie trouwdag in Barendrecht gefotografeerd door 2 professionele trouwfotografen eventueel uitgebreid met mooie drone foto’s. Wij zijn in het bezit van de juiste certificaten en wij mogen ons dan ook drone-piloot noemen.

Foto’s zijn natuurlijk heel belangrijk op jullie trouwdag. Laat je trouwfoto’s daarom perfect en spontaan vastleggen door een professionele bruidsfotograaf. Deze herinneringen, deze mooie foto’s in jullie trouwalbum zullen de enige herinnering zijn aan jullie mooie trouwdag. Deze herinneringen van jullie bruiloft kunnen jullie later delen met jullie kinderen en kleinkinderen. En hopelijk hoor je van jullie kinderen of kleinkinderen “wow, wat een mooie trouwreportage”!

Trouwfotograaf Barendrecht

Trouwfotograaf Barendrecht

Zoeken jullie een Bruidsfotograaf Barendrecht voor spontane trouwfoto’s.
Natuurlijk zijn jullie op zoek naar een geschikte bruidsfotograaf Barendrecht voor jullie bruidsreportage. Foto Wijnands zou het geweldig leuk vinden om jullie bruiloft vast te leggen. Trouwen is een unieke happening en dat doe je wellicht maar een keer in je leven. Omdat jullie speciale dag zo snel voorbij gaat, zorgen wij voor journalistieke beelden met een vleugje romantiek.

Met onze foto’s beleven jullie je trouwdag steeds weer opnieuw en worden zowel emotionele momenten als prachtige details vastgelegd. Als fotograaf maken wij graag spontane en ongedwongen stijlvolle foto’s in een ontspannen sfeer. Terwijl jullie samen genieten, met familie en vrienden, van alles wat er op deze dag gebeurd. Een trouwreportage zorgt voor een unieke herinnering aan jullie geweldige trouwdag, voor jullie als bruid en bruidegom maar ook voor de ouders, familie en vrienden!

Maak nu een afspraak voor een kennismakingsgesprek: contact

PORTFOLIO
Favoriete trouwfoto’s uit Barendrecht

Kosten bruidsfotograaf Barendrecht

Prijzen
Trouwen kost veel geld en je kan je budget maar één keer uitgeven. Een bruidsfotograaf kost aardig wat geld tussen 1000 en 2500 euro. Een beroepsfotograaf is gemiddeld 30 uur met jullie trouwreportage bezig. Investeert veel in apparatuur en ontwikkeling. Daarnaast zijn zij voorzien van backup materiaal en zijn ze ook nog eens behoorlijk verzekerd. Daarnaast loopt een trouwseizoen meestal van mei tot en met september.

Wij hebben meerdere pakketten die jullie kunnen boeken. Een trouwreportage van 999,- euro is al mogelijk.  Lees meer over onze pakketten en prijzen.

Ons team beschikt ook over een videograaf. Lees hier voor meer informatie.

8 redenen waarom je ook voor een videograaf zou moeten kiezen volgens Zankyou.

Huwelijksfotograaf Barendrecht

Huwelijksfotograaf Barendrecht

Foto Wijnands
In 2020 vierde Foto Wijnands haar 10 jarig bestaan. Richard begon in 2010 met zijn bedrijf Foto Wijnands. Sinds 2012 doet hij dit samen met zijn zoon Michael en in 2019 begon dochter Demi ook met fotograferen. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een mooi team met allemaal enthousiaste, passievolle fotografen en één videograaf. Richard is sinds 2017 fulltime trouwfotograaf. Wij fotograferen tientallen bruiloften in Barendrecht, Zuid-Holland, Nederland en zelfs in het buitenland. Met een ervaring van meer dan 400 huwelijken zijn jullie bij Foto Wijnands aan het goede adres om jullie trouwdag door ons te laten vastleggen.

Bekijk hier de geschiedenis van Foto Wijnands.

Is jullie trouwdatum al geprikt? Kennismaken? Neem dan contact met ons op! Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken we jullie trouwdag. Ik maak dan samen met jullie een dagplanning van jullie bruiloft.

Waarom Foto Wijnands?

7 belangrijke redenen om te kiezen voor Foto Wijnands

Er zijn zoveel trouwfotografen in Barendrecht dat je door de bomen “de fotograaf” niet ziet! Als je op Facebook een oproep plaats reageren wel tientallen fotografen. Nu 7 belangrijke redenen waarom je ons als trouwfotograaf moet kiezen.

 1. 2 trouwfotografen
  Wij zijn altijd met 2 trouwfotografen! Hierdoor meer trouwfoto’s. Foto’s vanuit verschillende standpunten. Een bruidsfotograaf bij de bruid en een trouwfotograaf bij de bruidegom. Tijdens de ceremonie ook oog voor jullie gasten en niet alleen foto’s van het bruidspaar.
 2. Meer dan 400 bruiloften ervaring
  Sinds 2010 meer dan 400 trouwreportages gemaakt in Barendrecht. Zowel in binnen en buitenland. Ervaring op verschillende trouwlocaties onder verschillende omstandigheden.
 3. Loveshoot
  Standaard inbegrepen een gratis loveshoot. Een loveshoot vind plaats enkele weken of maanden voor jullie bruiloft.
 4. Veel extra’s
  Wij vinden het heel leuk om jullie trouwreportage te mogen. Wij hebben veel plezier en passie om dit mooie vak te mogen uitvoeren. Daarom wat extraatjes voor jullie. De leukste foto van jullie fotoshoot ingelijst (30x40cm) t.w.v. € 50,-. Een mooi luxe-fotoalbum van 30 pagina’s waarbij de USB in de box zit geplaatst. Alles mooi bij de hand.
 5. 2 Drone gecertificeerde piloten
  Wij zijn een van de weinig trouwfotografen die ook daadwerkelijk gecertificeerd zijn. Daardoor mogen wij probleemloos vliegen met een drone. Wij beschikken over de juiste certificaten afgegeven door het IL&T.
 6. Snelle levering
  Wij leveren de trouwreportage af binnen 6 tot 8 weken. Afhankelijk van de drukte in het trouwseizoen anders is dit zelfs eerder.
 7. Videograaf
  Daarnaast hebben wij ook een videograaf in ons team. Sinds 2013 vele trouwreportages samen gemaakt en hierdoor goed op elkaar ingespeeld.
  Ingespeeld zijn, is heel belangrijk om niet in elkaars beeld te lopen. 

6 Trouwlocaties rondom Barendrecht
Zijn jullie nog op zoek naar een leuke trouwlocatie? Hieronder onze tips (klik):
1. Lommerrijk | Rotterdam
2. De Vreemde Vogel | Vlaardingen
3. Landhuis de Oliphant | Rotterdam
4. Het Wapen van Zoetermeer | Zoetermeer
5. Avifauna | Alphen aan den Rijn

Zankyou heeft een mooi overzicht van trouwlocaties in Zuid-Holland

Regen? Liever niet? Binnenlocatie voor jullie trouwfoto’s rondom Barendrecht
Bij slecht weer kunnen jullie uitwijken naar een binnenlocatie voor jullie trouwfoto’s? Wij zijn bekend bij de meeste van onderstaande locaties.
Hieronder onze tips (klik):
1. Lommerrijk | Rotterdam
2. De Vreemde Vogel | Vlaardingen
3. Landhuis de Oliphant | Rotterdam
4. Het Wapen van Zoetermeer | Zoetermeer
5. Avifauna | Alphen aan den Rijn


Overtuigd?

Nee, bekijk dan hier de vele leuke en positieve recensies!
Ja, maak snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek.